Kunst & Antiek Weekend

De Grote Kerk - Naarden-Vesting

Jaarlijks nemen wij deel aan het Kunst & Antiek Weekend in de Grote Kerk te Naarden-Vesting. De elfde editie vindt van donderdag 27 tot en met zondag 30 januari 2011 in de Grote Kerk van Naarden van het Kunst & Antiek Weekend plaats. Ruim veertig toonaangevende antiquairs en kunsthandelaren uit Nederland en Belgiƫ tonen meubelen, zilver, juwelen, schilderijen, tekeningen en prenten. Specialisten in aardewerk, porselein en kristal zijn ook goed vertegenwoordigd.

Hedendaagse Kunst

Extra aandacht wordt dit jaar besteed aan de hedendaagse kunst en volkskunst. Diverse gerenommeerde galeries waaronder Floris Siemer en Galerie Groll uit Naarden, Contemporary Art Gallery uit Laren en de Galeries Noordeinde en Het Cleyne Huys uit Den Haag presenteren bijzondere hedendaagse kunstobjecten. Van Schagen Antiquair uit Hoorn presenteert een uitgebreide collectie authentieke Hollandse volkskunst. Het kwaliteitsniveau is hoog zonder een pretentieus prijsniveau hetgeen resulteert in de, bij een groot publiek bekendstaande, ongedwongen sfeer van het Kunst & Antiek Weekend.

Catalogus

Alle bezoekers aan het Kunst & Antiek Weekend ontvangen gratis het stijlvolle beursmagazine. Alle exposanten geven in deze catalogus hun persoonlijke advies over het onderhouden en aanschaffen van kunst. Zo laten zij de lezers meegenieten van de passie die zij voor hun vak hebben.

Grote Kerk

De gekozen locatie is uniek en buitengewoon sfeervol (met name het plafond in de Grote Kerk is zeer bijzonder) en een wandeling door de oude vestingstad langs verschillende interieur- en antiekzaken is zeker aan te bevelen. Zondags opent het Arsenaal van Jan des Bouvrie zijn deuren voor het publiek tijdens het Kunst & Antiekweekend

Voor informatie betreffende klokken die u tijdens het Kunst en Antiek Weekend heeft gezien, kunt u ons bellen of mailen.

Ga naar de website van het Kunst & Antiek Weekend