Kunst & Antiek Weekend

De Grote Kerk - Naarden-Vesting

Jaarlijks nemen wij deel aan het Kunst & Antiek Weekend in de Grote Kerk te Naarden-Vesting. Toonaangevende antiquairs en kunsthandelaren uit Nederland en Belgiƫ tonen meubelen, zilver, juwelen, schilderijen, tekeningen en prenten. Specialisten in aardewerk, porselein en kristal zijn ook goed vertegenwoordigd.

Hedendaagse Kunst

Extra aandacht wordt besteed aan de hedendaagse kunst en volkskunst. Diverse gerenommeerde galeries presenteren bijzondere hedendaagse kunstobjecten. Het kwaliteitsniveau is hoog zonder een pretentieus prijsniveau hetgeen resulteert in de, bij een groot publiek bekendstaande, ongedwongen sfeer van het Kunst & Antiek Weekend.

Grote Kerk

De gekozen locatie is uniek en buitengewoon sfeervol (met name het plafond in de Grote Kerk is zeer bijzonder) en een wandeling door de oude vestingstad langs verschillende interieur- en antiekzaken is zeker aan te bevelen. Zondags opent het Arsenaal van Jan des Bouvrie zijn deuren voor het publiek tijdens het Kunst & Antiekweekend

Voor informatie betreffende klokken die u tijdens het Kunst en Antiek Weekend heeft gezien, kunt u ons bellen of mailen.

Ga naar de website van het Kunst & Antiek Weekend